My HoneyMoon

Despre noi

INVESTESTE IN AMINTIRI!

O vacanta este o investitie in amintiri, amintiri valoroase ce raman stocate in sufetul tau pentru totdeauna. Tocmai din acest motiv este foarte important sa incredintezi organizarea bine-meritatei tale vacante unor profesionisti in domeniu care au grija de toate aspectele vacantei tale astfel incat aceasta sa fie perfecta. Indiferent daca aceasta este o vacanta de aventura, un tur al lumii, o luna de miere intr-o locatie exotica, o croaziera cu yachtul sau un week-end in care iti propui sa ceri persoana iubita in casatorie, portofoliul RTW de hoteluri si yachturi in cele mai variate destinatii ale lumii, impreuna cu nivelul ridicat de calitate al serviciilor si atentia sporita pentru fiecare detaliu, iti garanteaza o vacanta stilata in care vei fi bucuros ca ai investit.

ECHIPA RTW TRAVEL LA DISPOZITA TA

Inovatoare in nisa de turism de lux, RTW Travel este specializata in crearea de vacante personalizate intocmai dupa dorintele tale. Cu o echipa tanara si pasionata de calatorii, RTW este permanent in cautarea celor mai bune resorturi, hoteluri si yachturi cu facilitati exceptionale, in cele mai interesante destinatii de pe glob. RTW Travel viziteaza o parte din hotelurile/yachturile recomandate, strange cat mai multe review-uri de la clienti si consulta permanent cele mai de incredere surse din domeniu cu privire la acestea.

SERVICII EXCEPTIONALE

Demersurile RTW de a-ti oferi cea mai memorabila vacanta incep cu mult inainte ca tu sa ajungi la destinatie. Inca din momentul in care contactezi unul din consultantii nostri te vei bucura de atentia cuvenita astfel incat vacanta ta sa fie construita exact asa cum iti doresti. Consultatii nostri iti impartasesc pasiunea pentru calatorii si cu siguranta vor fi mai mult decat incantati sa auda planurile si dorintele tale de vacanta. Iar daca se intampla sa nu gasesti exact hotelul/yachtul sau vacanta pe care ti le doresti in propunerile afisate pe site-urile noastre, suntem cu atat mai bucurosi sa cream ceva absolut special numai pentru tine.

SERVICII VARIATE

Oricare ar fi tipul de vacanta la care visezi, exista o sansa foarte mare sa gasesti in portofoliul nostru o propunere care sa se apropie de ceea ce iti doresti.
- www.rtw.ro prezinta o selectie de hoteluri de lux, moderne, excentrice sau clasice in destinatii variate astfel incat sa raspundem tuturor dorintelor. Scopul nostru este sa oferim vacante personalizate bazate pe o cercetare detaliata, astfel incat sa indeplinim toate cerintele si asteptarile tale. De asemenea, oferim posibilitatea de a planifica si organiza tururi personalizate in jurul lumii.
- www.yachtcharters.ro ofera o baza de date cu yachturi (pana in 15 m) cu sau fara echipaj de bord in toate marile si oceanele lumii, precum si o selectie de yachturi de mari dimensiuni (peste 30m). Consultantii RTW vor asista fiecare client in alegerea yahtului corespunzator.
- www.myhoneymoon.ro prezinta o serie de idei pentru petrecerea acestei vacante unice, idei ce pot fi luate intocmai, pot servi ca inspiratie si pot fi personalizate dupa dorintele tale. Acest segment este completat de un alt serviciu: www.myweddinggift.ro unde tinerii ce urmeaza sa se casatoreasca pot aduce la cunostinta invitatilor prin intermediul unei pagini de cuplu cateva informatii despre ei si despre fericitul eveniment. In plus, prin accesarea optiunii de registru, acestia pot posta elementele ce compun luna de miere intr-un registru spre a fi cumparate de catre invitati drept cadou de nunta.
- www.myadventure.ro promoveaza excursii de aventura diverse, mai mult sau mai putin iesite din comun in destinatii pe intreg globul astfel incat sa oferim iubitorilor de calatorii experiente memorabile.

...NU MAI STA PE GANDURI

Contacteaza-ne acum si rezerva vacanta ta de vis cu RTW Travel pentru a avea parte de o experienta de neuitat.